FAQ - Byggarena
20064
page,page-id-20064,page-child,parent-pageid-17102,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

FAQ

Nedan följer en sammanställning av vanliga frågor kring Byggarena. Om du har några frågor eller funderingar kan du se om du hittar svar på din fråga nedan. Annars är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vilka abonnemang kan jag välja mellan

Det finns 3 olika abonnemang. Det enda som skiljer dem åt är tidsperioden. Du kan välja en abonnemangsperiod på 3, 6 eller 12 månader.

Kan jag byta till ett annat abonnemang

Ja, du kan byta till ett abonnemang med längre löptid.

Kan jag flytta abonnemang till en kollega

Du kan när du vill flytta abonnemanget till en kollega. Skicka ett mail till admin på Byggarena så ordnar vi det.

Hur säger jag upp mitt abonnemang

Du kan säga upp ditt abonnemang när du vill. Skicka oss ett mail så ordnar vi det. Tänk på att säga upp ditt abonnemang innan du går in i en ny abonnemangsperiod.

Hur ofta uppdateras tjänsten

Uppdateringar sker dagligen. Mer omfattande grafiska sammanställningar görs 1-2 dagar efter att informationen blivit tillgänglig.

Hur fungerar det med egna uppföljningspaket

Egna uppföljningspaket är en tilläggstjänst för dig som vill utöka din omvärldsbevakning. Vill du t ex följa upp områden som ligger utför de som finns i grundtjänsten eller om du önskar ytterligare fördjupningar kan du beställa ett eget uppföljningspaket. Du får då en egen area i tjänsten som endast är tillgänglig för dig. Eftersom det här blir en skräddarsydd lösning behöver vi lite mer information från dig. Hör av dig till oss och berätta vad du vill följa upp så återkommer vi med mer information.

Kan jag testa tjänsten innan jag skaffar ett abonnemang

Ja, det går utmärkt. Gör en beställning precis som vanligt. Om tjänsten inte motsvarar dina önskemål mailar du oss inom 7 dagar och berättar att du vill avsluta ditt abonnemang så ordnar vi det omgående.

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Skicka oss ett mail så återkommer vi snarast.