Om Byggarena - Byggarena
15284
page,page-id-15284,page-child,parent-pageid-17102,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Om Byggarena

Välkommen till Byggarena

Det här är Byggarena

Byggarena är en ny omfattande omvärldstjänst och ett verktyg för aktörer i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med strategiska och taktiska frågor. Vi bevakar det publika informationsflödet från myndigheter, organisationer och företag. Gör sedan ett urval av den mest kärnfulla informationen som bearbetas och presenteras på ett lättillgängligt sätt. Allt samlas på ett ställe så att du snabbt och enkelt får en överblick och kan tillgodogöra dig det stora informationsflöde av värdefullt material som vänder sig till samhällsbyggare. Tjänsten innehåller bland annat konjunkturbevakning så som prognoser, indextal, barometrar, makroekonomi. Men även marknadsdata, målgruppsbeskrivningar och en detaljerad presentation av mediekanaler.

 

Vi har ett nätverk av redaktörer som dagligen bevakar över 50 källor, gör ett urval av den mest centrala informationen och uppdaterar sedan snabbt tjänsten när ny information blir tillgänglig.

 

Byggarena är en del av företaget Infowire AB som bland annat också driver tjänsten byggkalendern.se. Den som är huvudansvarig för Byggarena är jag Tommy Barnieske som har en lång erfarenhet av att arbeta med konjunkturbedömningar, omvärldsbevakning, marknadsanalyser, affärsutveckling, marknads- och säljfrågor. I över tjugo år har jag arbetat med den här typen av frågor på bland annat Svensk Byggtjänst, Luftfartsverket och SAS. Under de drygt 10 år som jag arbetat i Byggsverige har jag spenderat mycket tid på att hålla mig uppdaterad när det gäller central branschinformation. Det finns enormt mycket värdefull och användbar information att ta del av, men informationen kommer från så många olika håll och ligger ibland så djupt i informationsstrukturen att det blir svårt att få en överblick. Jag har länge saknat en tjänst som samlar central branschinformation och det är därför Byggarena nu utvecklats.

 

Min förhoppning är att tjänsten ska underlätta ditt strategi- och omvärldsarbete så att du ska få mer tid över till att forma och förverkliga dina idéer och tankar.

 

Tommy Barnieske

Strategisk omvärldsbevakning

Snabba uppdateringar

Tydliga presentationer

Allt samlat på ett ställe

Lättanvänd tjänst

Fungerar i alla mobila enheter

Prognoser

Indextal

Barometrar

Makroekonomi

Branchfakta och marknadsdata

Marknadsbeskrivningar

Prisutveckling

Bevakning av fokusområden

Målgruppsbeskrivningar

Kommunikationsverktyg

Marknadsstöd

Säljverktyg

Visions och strategiarbete

Affärsutveckling

Produktutveckling

Marknadsplanering

Taktisk kommunikation

Säljplanering

Filmer om Byggarena