Info om Byggarena - Byggarena
22869
page,page-id-22869,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Info om Byggarena

Din omvärldsbevakare

Fyr 191S

Vill du enkelt få tillgång till strategisk branschinformation
– då kan Byggarena vara något för dig

Arbetar du med strategiska och taktiska frågor inom samhällsbyggnadssektorn så är det antagligen mängder av information som du behöver ha koll på. En central del i ditt arbete är säkert att hålla dig uppdaterad om vad som händer i omvärlden. Ständigt publiceras nya prognoser, indextal och barometrar som visar hur det går i branschen och hur förväntningarna på framtiden ser ut. Dessutom behöver du hålla ett särskilt öga på vad som för närvarande händer inom just dina speciella områden och vad som är de allmänna trenderna i branschen just nu. Kanske behöver du också känna till hur målgrupper i branschen ser ut. Att ha koll på den här typen av omvärldsbevakning är en komplex uppgift som tar en hel del tid när du kanske bara snabbt vill ha tillgång till informationen för att kunna fortsätta forma dina strategiska tankar. Nu kan du få en god hjälp i ditt omvärlds- och planeringsarbete med Byggarena.

Så fungerar tjänsten

Byggarena är en omfattande omvärldstjänst med fokus på samhällsbyggnadssektorn. Tjänsten bygger på att bevaka det publika informationsflöde som presenteras av myndigheter, organisationer och företag. Vi har en redaktion som bevakar, bearbetar och paketerar information på ett lättillgängligt sätt. När myndigheter, organisationer och företag publicerar nya prognoser, indextal, barometrar och nyheter gör vi ett urval av den mest kärnfulla informationen. Allt finns sedan samlat i tjänsten som grafer, tabell och illustrationer och länkar till ursprungskällan. Uppdateringar görs snabbt efter att ny information publicerats av myndigheter, organisationer och företag. Du når informationen från din dator och alla dina mobila enheter.

Stad 149S
Bostadshus 222S

Det här innehåller tjänsten

Bred omvärldsbevakning av samhällsbyggnadssektor med fokus på central strategisk och taktisk informationen för beslutsfattare. Omfattar alla delar av samhällsbyggnadsområdet, så som t ex husbyggnad, anläggningar, lokal- och fastighetsmarknaden.

 

– Konjunkturinformation: prognoser, indextal, barometrar, makroekonomi, hushållsförväntningar

– Branschinformation: byggvolymer, bostadsbyggandet, prisinformation, faktauppgifter om branschen

– Fokusområden: artikelbevakning inom ett tiotal fokusområden

– Målgruppsbeskrivningar: delmålgrupper i branschen och dess storlek

– Kommunikationsverktyg: mediekanaler med målgrupps- och räckviddsinfo, omfattar fackpress, digitala annonser och nyhetsbrev

Ditt digitala uppslagsverk ger dig ett kunskapsövertag

Med Byggarena kan du underlätta din strategiska omvärldsbevakning. Här finns uppdaterad central branschinformation samlat på ett ställe som gör att du kan spara tid i ditt strategi- och planeringsarbete.

Byggarena är också ett effektivt hjälpmedel för marknadskommunikation och säljaktiviteter.

Som en liten bonus i sammanhanget kan du också briljera på dina möten när du snabbt i mobilen kan kolla de senaste prognoserna, förväntningar hos i olika delsektorer eller se hur många företag som arbetar med plåtslageri, elinstallationer eller liknande.

21 april 013
Stad 168S

Exempel på användningsområden

Några användningsområden eller tillfällen då Byggarena kan vara ett värdefullt hjälpmedel är t ex vid visions och strategiarbete, affärsutveckling, produktutveckling, omvärldsbevakning, marknadskommunikation samt planering av säljinsatser. Byggarena är också ett bra verktyg för alla som vill hålla sig uppdaterad om central strategisk branschinformation på ett enkelt sätt.

Välj abonnemang 

Byggarena är en abonnemangstjänst. Det finns tre olika abonnemang. Det enda som skiljer dem är abonnemangstiden, innehållet är samma i alla abonnemangen. Du kan välja en abonnemangsperiod på 3, 6 eller 12 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare och du kan när du vill säga upp det.

Är du osäker på om Byggarena är något för dig men gärna vill testa tjänsten så går det utmärkt. Gör då en vanlig beställning i vår webbshop. Om tjänsten inte innehåller vad du tänkt dig så skickar du ett mail till oss inom 7 dagar så avbryter vi ditt abonnemang helt utan kostnad.

Bygge 220S